19 квітня 2024 р. 16:29

У Херсоні рятувальники допомогли постраждалому після обстрілу

Фото: ДСНС України в Херсонській області

(Фото: ДСНС України в Херсонській області)

В Херсоні у ночі внаслідок ворожого обстрілу міста загорівся дах житлового будинку.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України в Херсонській області.

У дописі відомства йдеться про те, що рятувальники на місці прильоту виявили постраждалого, якого передали медичним працівникам. Через повторні ворожі обстріли вогнеборцям довелось кілька разів повертатись до гасіння. Попри всі загрози пожежу вдалося ліквідувати.


Фото: ДСНС України в Херсонській області

Також вчора, 18 квітня, після чергового обстрілу зі сторони країни агресора в одному з мікрорайонів м.Херсон сталося загорання складського приміщення недіючого підприємства. Зазначається, що злагодженими діями вогнеборців, пожежу вдалося ліквідувати не дозволивши вогню поширитись на великі площі.

Раніше повідомлялось про те, що 15 квітня до рятувальників зателефонували мешканці одного з населених пунктів Бериславського району  Херсонщинита повідомили, що двоє людей знаходяться в колодязі та потребують допомоги. Черговий розрахунок прибувши за вказаною адресою, допоміг постраждалим дістатися до карети швидкої. Також минулої неділі після обіду, на номер служби порятунку звернувся автомобіліст та повідомив, що загорілося його авто в районі Великоолександрівської громади. Вогнеборці швидко прибули на місце події, і загасили палаючий автомобіль. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини займання встановлюють фахівці.

Також 8 квітня на номер служби порятунку надійшло повідомлення про те, що після обстрілу сталася пожежа на території гаражного кооперативу в одному з районів міста. Рятувальники оперативно прибули на місце події та швидко загасили пожежу. Ніхто з людей не постраждав.

Володимир Шкаєв

Поділитися