26 січня 2024 р. 19:49

На лівобережжі Херсонщини окупанти запровадили промивання мізків

Фото: Центр національного спротиву

(Фото: Центр національного спротиву)

На тимчасово окупованій частині Херсонщини росіяни продовжують політику знищення цілого покоління нації шляхом промивання мізків українській дітям.

Про це повідомили в пресслужбі Центру національного спротиву.

У дописі пресслужби йдеться про те, що окупанти створили низку "молодіжних центрів" на тимчасово окупованих територіях, куди вербує українську молодь. Саме ці центри та завезені з рф координатори несуть відповідальність за політику зміни самоідентифікації українців.

У пресслужбі показали як працює російська технологія промивання мізків: на тимчасово окупованій території Херсонщини до дня студента у відповідних центрах організували "інтелектуальну" гру "Росквіз". Гра складалася з трьох блоків: "Історія росії", "Народи росії", "росія в особах". Командам задавали по 30 питань. Звичайно, що ці питання суто про викривлене бачення історії поневолених народів та кремлівських діячів.

У Центрі зауважили, що участь у вікторині була фактично примусовою, адже кожен "навчальний заклад" мав план з визначеної кількості студентів, які мали відвідати ці ігри.

Центр національного спротиву акцентував також на тому , що заїжджі російські "волонтери" не мають ніякого юридичного статусу й не захищені законодавством рф, але є законною ціллю для Руху Опору.

Раніше повідомлялось про те, що окупанти наразі проводять приховану мобілізацію на лівобережній частині Херсонщини та на інших тимчасово окупованих територіях. 

Також все більше груп російських спецслужбовців та військових залучені до пошуку підпілля на лівобережній частині Херсонщини. Йдеться про те, що українське підпілля фіксує посилення контрдиверсійного режиму окупантів на  тимчасово окупованих територіях регіону.

Володимир Шкаєв

Поділитися