14 листопада 2023 р. 11:31

Над Миколаївщиною збили російський розвідувальний безпілотник

Фото: Quantum-Systems

(Фото: Quantum-Systems)

Вдень, 13 листопада, на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони знищено російський розвідувальний БпЛА.

Про це повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація з посиланням на районні військові адміністрації та повітряне командування "Південь".

Також вчора, 13 листопада, об 11:30 ракетного удару зазнало село Рибаківка Коблівської громади. Внаслідок чого пошкоджено біля десяти житлових будинків, а також господарські споруди та гаражі.

Зазначимо, що обійшлося без постраждалих.

Напередодні, 12 листопада, о 08:46 зафіксували російський артилерійський обстріл по Очакову, що на Миколаївщині. Обійшлося без постраждалих.

Перед цим, 4 листопада, о 08:02 та 11:32 російські військові завдали артилерійських ударів по Очакову Очаківської громади. Обійшлося без постраждалих.

Так, 7 листопада, о 07:05 та 20:31 російські обстріли фіксувалися по акваторії Очаківської громади. Обійшлося без постраждалих.

2 листопада, по Миколаївщині росіяни спрямовували ракетний удар, в ході якого ракети невстановленого типу втратили бойову спроможність. Їх уламки впали на відкритій території. Руйнувань та постраждалих не зафіксували.

Також 1 листопада на Миколаївщині росіяни обстріляли електромережу та житлові будинки. Тоді російські артилерійські обстріли фіксували по акваторії та території Очаківської громади. 

А 29 жовтня силами та засобами протиповітряної оборони було знищено п'ять російських БпЛА "Shahed-131/136". Внаслідок падіння уламків одного зі збитих безпілотників виникла пожежа складського приміщення фермерського господарства Баштанського району.

Тетяна Каптур

Поділитися