06 червня 2022 р. 15:32

У Дунайській обласній лікарні в Ізмаїлі відремонтують бомбосховище майже за півтора мільйони

У Дунайській обласній лікарні в Ізмаїлі відремонтують бомбосховище майже за півтора мільйони

Дунайська обласна лікарня уклала договір з ізмаїльською компанією «Південбуд-М» на виконання поточного ремонту бомбосховища у медичному закладі.

Вартість контракту склала 1 млн 487,9 тис. грн, передає кореспондентка Центру публічних розслідувань з посиланням на сайт держзакупівель Prozorro.

Згідно з постановою Кабміну України, прийнятою на початку воєнних дій, закупівля робіт проходила без проведення тендера. Тому угоду сторони уклали напряму. Таке нововведення необхідне задля того, аби замовники мали змогу не втрачати час та купувати все необхідне якомога швидше.

За умовами договору, «Південбуд-М» має оновити бомбосховище лікарні в Ізмаїлі у строк із 31 травня до кінця поточного року: очистити та зміцнити стіни; оздобити належним чином підлогу; облаштувати армовані цегляні перегородки. 

Нагадаємо, що цей самий підрядник – «Південбуд-М» – до 20 грудня 2022 року має за 1 млн 210 тис. грн зробити капітальний ремонт приміщення лікувального корпусу Дунайської обласної лікарні для облаштування у ньому рентген-діагностичного кабінету. 

За даними аналітичного сервісу YouControl, ТОВ «Південбуд-М» зареєстроване в Ізмаїлі в 2017 році зі статутним капіталом 750 тис. грн. Єдиний засновник та керівник – Михайло Подопригор

З початку поточного року «Піденбуд-М» уклав п’ять договорів на виконання робіт, враховуючи вищезгадані, загальною вартістю 4 млн 357 тис. грн. Відзначимо, що всі вони виконувалися та виконуються для одного замовника – Дунайської обласної лікарні. Майже така сама картина спостерігалася і у 2021 році, коли з 27 виграних тендерів на 7 млн 211 тис. грн, 26 складають замовлення робіт Дунайської обласної лікарні. 

Поділитися