02 травня 2024 р. 12:02

Квартира дружини, автівка батька і нуль заощаджень: декларація херсонського нардепа Іванова

Фотоколаж: Інтент

(Фотоколаж: Інтент)

Народний депутат Володимир Іванов, обраний відстоювати інтереси жителів Херсонської області живе у квартирі батька в Києві площею 26,6 квадратного метра.

Про це свідчить декларація народного депутата, оприлюднена Національним агентством з питань запобігання корупції, повідомляє Центр публічних розслідувань.  

Також в Антоніни Іванової є недобудована квартира в Борисполі площею 88,6 квадратного метра. 

З власного транспорту в народного депутата мотоцикл Hyosung GT 650 2013 року випуску, а також він користувався автівкою батька Toyota Land Cruiser Prado 2008 року випуску.

З доходів в нього 663 тисячі 480 гривень заробітної плати. Заощаджень немає. 

Тим часом народна депутатка України Вікторія Вагнєр, що обрана у парламент серед представників інтересів жителів Херсонської області торік отримала від управління соціальної політики Херсонської міської ради матеріальну допомогу у сумі 60 тисяч гривень.

А народний депутат Павло Павліш, обраний відстоювати в парламенті інтереси жителів Херсонської області у 2022 році користувався разом із родиною батьківським будинком в селі Ходосівка  Обухівського району Київської області.

Також раніше свої статки задекларували: заступник голови Миколаївської обласної військової адміністрації Олександр Трайтлізаступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації В'ячеслав Базаренкозаступник очільника голови Одеської обласної військової адміністрації Микола Маріновочільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Натомість віцемер Миколаєва Сергій Коренєв прозвітував, що у нього майже "ні кола ні двора". Єдине, що належить виключно посадовцю — земельна ділянка 0,1 га у Миколаєві. 

Кирило Бойко

Поділитися