19 січня 2022 р. 12:33

Перше засідання переформатованої "земельної комісії" в Одесі вимушено перенесли

Перше засідання переформатованої "земельної комісії" в Одесі вимушено перенесли

Перше засідання постійної депутатської комісії з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних правовідносин Одеської міської ради, яке анонсували на 18 січня, не відбулося. 

Як повідомив Центру публічних розслідувань чинний голова комісії Сергій Страшний, на цьому засіданні мали переобрати голову, заступника голови та секретаря комісії.

"Це мало бути технічне засідання, де ми планували обрати керівні органи, але одного з членів комісії, кандидатуру якого мали розглянути, не було, а обирати у його відсутності було б не корректно, тож ми перенесли засідання", - зазначив він.

За словами депутата, наступне засідання заплановане на п'ятницю 21 січня. 

Нагадаємо, депутати Одеської міської ради проголосували під час сесії 8 грудня за розформування комісії з питань землеустрою та земельних відносин, сформувавши замість неї постійну комісію з питань розвитку простору, землеустрою та врегулювання земельних відношень. 

До нової комісії увійшли майже усі ті, хто входив в попередню, лише представника "Опозиційної платформи - За життя" Володимира Корнієнка змінили на його однопартійця Олександра Байдеріна, який напередодні покинув лави комісії з питань екології, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків, зв’язку та інформаційних технологій.

Матеріал підготовлено в рамках роботи Центру публічних розслідувань.

Поділитися