20 лютого 2024 р. 12:01

На Миколаївщині рятувальники деблокували тіло загиблого в дорожньо-транспортній пригоді

Фото: ДСНС України у Миколаївській області

(Фото: ДСНС України у Миколаївській області)

19 лютого о 19:45 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що у м. Первомайськ Первомайського району на автодорозі Н-24 "Миколаїв-Благовіщенське" сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Toyota RAV-4 та вантажного автомобіля ГАЗ-53.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України в Миколаївській області.

У дописі відомства йдеться також про те, що в результаті зіткнення на місці загинув водій першого.

Зазначається, що для деблокування тіла загиблого чоловіка залучалось відділення 23-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту розтисли понівечені конструктивні елементи автомобіля та вилучили тіло чоловіка.

Від ДСНС залучались п'ять співробітників, один спецавтомобіль.

Раніше повідомлялось про те, що в середині січня на Миколаївщині рятувальники також деблокували тіло чоловіка загиблого у дорожній-транспортній пригоді. Так,  16 січня о 10:04 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що на трасі Р-16 "Ульянівка-Миколаїв" неподалік села Мигія Первомайського району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажного контейнеровоза MAN у з'єднанні зі спеціалізованим причепом та фургона Renault Master. Внаслідок автопригоди 42-річний водій фургона загинув на місці пригоди, його 12-річний пасажир з тілесними ушкодженнями був доставлений до медичного закладу.

Також йшлося про те, що на Миколаївщині рятувальники деблокували двох постраждалих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Так, поблизу смт Березанка Миколаївського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Renault Kangoo та Daewoo Lanos. В результаті зіткнення загинуло двоє осіб — обидва знаходились у другій автівці, троє постраждали — водій та пасажир Renault Kangoo і пасажирка Daewoo Lanos.

Також рятувальники деблокували пасажирку автомобіля Volkswagen Crafter та передали її лікарям. Загалом наразі відомо про вісім постраждалих, три з яких - діти. Усіх госпіталізовано до медичних закладів.

Володимир Шкаєв

Поділитися