14 лютого 2024 р. 14:57

Оновлено! Учні миколаївської гімназії зробили подарунки для ЗСУ до Дня всіх закоханих

ФОТО: Миколаївська міська рада

(ФОТО: Миколаївська міська рада)

Вчора, до Дня святого Валентина миколаївські гімназисти влаштували для військових благодійну акцію під гаслом "Закохані в ЗСУ — з турботою про них".

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської міської ради.

У миколаївській гімназії №20 учні, вчителі й батьки зібрали для військових шкарпетки з грілками та валентинки, які зробили своїми руками, щоб подарувати їм своє тепло і турботу.

Дарунки передали бійцям 123 бригади Тероборони ЗСУ та ВРСП батальйону "Форпост", бригаді "Буревій".

День Святого Валентина (День закоханих) — щорічне свято, яке відзначають 14 лютого. За звичаєм, закохані проводять цей день разом, приготовляють одне одному різноманітні подарунки та приємні несподіванки. Основними елементами свята вважаються листівки у формі сердечка, плюшеві іграшки, шоколад та квіти.

(ФОТО: Миколаївська міська рада)

Днями працівники Південноукраїнського енергокомплексу підтримали Збройні Сили України на понад мільйон гривень у межах ініціативи "Допомога захисникам України". Цю допомогу отримали два військові підрозділи.

На Південну ділянку фронту передали партію дронів-камікадзе. Застосування одного такого FPV- квадрокоптера може знищити ворожу техніку вартістю мільйони доларів.

Також миколаївські десантники отримають "Пульстрон" за 50 мільйонів гривень. Фонд компетентної допомоги армії "Повернись живим" спільно з АЗК ОККО ініціювали акцію "ОКО ЗА ОКО 3", з метою збору 500 мільйонів гривень на підтримку Десантно-штурмових військ.

У склад входять ударні та розвідувальні дрони, транспорт, засоби зв'язку і все необхідне для управління. Один із комплексів розвідки та знищення "Пульстрон" буде виділений для 79-ї окремої десантно-штурмової бригади з Миколаєва.

Наприкінці січня працівники Миколаївського театру перерахували з власних зарплат 134 000 гривень на рахунок благодійного фонду "Повернись живим". 

Творчий колектив театру упродовж 2023 року передав понад 300 тисяч гривень зі своїх зарплат на потреби Збройних сил України.

Анна Бальчінос

Поділитися