20 жовтня 2023 р. 11:27

В Одесі планують побудувати дитячий садок за майже 144 мільйони

Фото: Tender Life

(Фото: Tender Life)

Управління капітального будівництва Одеської міської ради планує побудувати новий дитячий садок за адресою провулок Пестеля, 4. Загальна вартість проєкту - майже 144 мільйони гривень.

Відповідний тендер з’явився на Prozorro.

Аукціон відбудеться у форматі відкритих торгів з особливостями. Початок аукціону - 27 жовтня.

Взагалі, за такої процедури, майже всі строки коротші, ніж були у відкритих торгах відповідно до закону "Про публічні закупівлі". Тобто ця закупівля проходить значно швидше, ніж відкриті торги.

З початком повномасштабної агресії російської федерації проведення закупівель в форматі відкритих торгів з особливостями, коли терміни процедур знижені, а в переможців немає конкурентів стали переважати над іншими.

Джерело фінансування закупівлі - за рахунок коштів місцевого бюджету та інших джерел не заборонених законодавством.

Раніше ми писали, що фірмі депутата без аукціону віддали 140-мільйонний тендер на Одещині. Державне підприємство "Служба місцевих автомобільних доріг" провела закупівлю для обрання підрядника, якому заплатять за експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Ізмаїльського району Одеської області.

Також в Одесі планують ремонт ліцею №56, що розташований на вулиці Тінистій, 1 за майже 97 мільйонів. Підрядник має зробити утеплення будівлі, ремонт покрівлі, встановити систему відеоспостереження, зовнішнього освітлення, а також відремонтувати спортивний майданчик.

Також сільській школі на Одещині запланували збудувати новий корпус за 46 мільйонів.

Сергій Лозовський

Поділитися