20 листопада 2023 р. 13:01

Херсон засипало снігом та вітер повалив дерева у місті

Наслідки негоди. Фото: Інтент / Леонід Громов

(Наслідки негоди. Фото: Інтент / Леонід Громов)

У Херсоні тривають роботи з ліквідації наслідків негоди.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

В повідомленні йдеться про те, що цими вихідними у Херсонській міській територіальній громаді вирував сильний вітер, випало багато снігу.

Повідомляється, що для ліквідації наслідків негоди на автомобільних дорогах міста працює спеціальна техніка та комунальні служби.


Наслідки негоди. Фото: Інтент / Леонід Громов

"Зокрема, КП "Міське дорожнє управління" сьогодні задіяло чотири одиниці техніки. Працівники чистять проїжджу частину, посипають піщано-сольовою сумішшю мости, спуски та підйоми", - повідомив посадовець.

Також повідомляється про те, що сильний вітер повалив дерева. Наразі відомо про шість повалених дерев. Комунальники їх прибирають.

Через несприятливі погодні умови водіям транспортних засобів слід бути вкрай уважними – дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та відмовитися від ризикованих маневрувань, які зараз можуть призвести до створення аварійних ситуацій.


Наслідки негоди. Фото: Інтент / Леонід Громов

Раніше повідомлялось про те, що минулими вихідними у Херсонській міській територіальній громаді також більше доби вирувала негода.

Сильний вітер, який часом переходив у шквальний, на території обласного центру повалив більше 20 дерев та великих гілок.

Деякі з повалених дерев падали на проїжджу частину вулиць, перериваючи рух транспорту.

Також раніше повідомлялось про те, що у Херсоні працівниками КП "Херсонміськсвітло" було виконано низку ремонтних робіт.

Зокрема, було проведено роботи з відновлення повітряних ліній зовнішнього освітлення, які були пошкоджені унаслідок ворожих обстрілів на вул. Торговій та вул. Старообрядницькій.

Повідомляється також про те, що виконано технічні ремонтні роботи на світлофорному об’єкті 200-річчя Херсона/ Дж. Говарда (колишня Некрасова).

Володимир Шкаєв

Поділитися