05 серпня 2020 р. 19:19

Одеська ОДА виділила чверть мільйона на книжковий фестиваль

Одеська ОДА виділила чверть мільйона на книжковий фестиваль

Голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций підписав розпорядження про виділення коштів Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини.

Як повідомили у пресслужбі Одеської ОДА, йдеться про оплати витрат, пов’язаних з проведенням Міжнародного книжкового фестивалю «Зелена хвиля», Міжнародного Корнейчуківського фестивалю дитячої літератури та Всеукраїнської виставки-форуму «Українська книга на Одещині» 6-9 серпня 2020 року в Одесі.

На це з бюджету виділили  227,2 тисяч гривень які Департамент фінансів має перерахувати Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини за рахунок видатків, передбачених в обласному бюджеті на реалізацію заходів обласної комплексної програми «Культура Одещини – 2020-2022 роки».

Департамент культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини має звітувати про цільове використання коштів до 24 грудня.

Нагадаємо, другий фестиваль ретроавто, який організований спільно Координаційним офісом безпеки та Татарбунарською міською радою, відбувся 26 липня в місті Татарбунари.

Поділитися