01 листопада 2022 р. 17:25

Затриманому вбивці кота в Одесі повідомили про підозру в колабораціонізмі

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Одеські правоохоронці повідомили місцевому мешканцю про підозру у вчиненні одразу трьох правопорушень: у жорстокому поводженні з твариною, що призвело до її загибелі, вчиненому з хуліганських мотивів активним способом, у придбанні та зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу та в публічному запереченні громадянином України здійснення збройної агресії проти України, встановлення та утвердження тимчасової окупації частини території України.

Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції України в Одеській області.

Чоловіка затримали наприкінці червня - він з вікна власної квартири застрелив кота через те, що він начебто псував клумбу на прибудинковій території.

Тоді правоохоронці провели в нього в домоволодінні обшук. Поліцейські вилучили у чоловіка не тільки пневматичну зброю, з якої він позбавив життя тварину, а й більше сотні набоїв різного калібру.

Як з’ясувалося, серед вилучених набоїв були спортивно-мисливські та призначені для стрільби з нарізної вогнепальної зброї, великокаліберних кулеметів і протитанкових рушниць. Поряд з цим правоохоронці встановили, що одесит є шанувальником "кремлівського режиму". Він публічно вихваляв владу країни-агресора та дії окупантів, а також закликав визнати Харків й Одесу містами російської федерації.

Також контррозвідники Служби безпеки України затримали в Одесі чоловіка, якого підозрюють у роботі на головне управління розвідки російської федерації.   

Суд визнав уродженця Одеської області винним у державній зраді та участі в терористичній організації та засудив до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

В Одесі поліцейські повідомили про підозру у колабораціонізмі 61-річній одеситці, яка виправдовувала та називала правомірною збройну агресію рф.

Поділитися