18 квітня 2022 р. 11:27

В Одесі поліція затримала чоловіка, який фотографував блокпости військових

ФОТО: ASPI

(ФОТО: ASPI)

Співробітники патрульної поліції затримали в Одесі чоловіка, в телефоні якого знайшли фото і відеофіксацію позицій Збройних сил України та територіальної оборони.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Також у нього в телефоні було багато відео роботи інших блокпостів по території Одеської області. Його передали слідчим.

Загалом добу патрульні опрацювали понад 700 викликів та затримали 22 порушники, зокрема підозрілих осіб та тих, хто порушував комендантську годину. Також правоохоронці зупинили 7 нетверезих водіїв та зафіксували одну ДТП з постраждалими.

Раніше Служба безпеки України нейтралізувала  В Одеській області агентурну мережу, яка працювала на країну-агресора, і затримала трьох її агентів.

А також нейтралізувала потужне злочинне угруповання в Одесі, яке пішло на співпрацю з ворогом і хотіло приєднатися до окупаційної «влади», якщо окупанти захоплять місто.

Народного депутата, голову політради забороненої партії ОПЗЖ, кума Путіна Віктора Медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

Наприкінці лютого 2022 року Медведчук втік з-під домашнього арешту, а у березні суд обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою.

Також Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) виявило ознаки декларування недостовірної інформації народним депутатом України Віктором Медведчуком на загальну суму понад 73 мільйони гривень.

ХРОНІКА ВІЙНИ

Поділитися