04 квітня 2022 р. 14:24

Прокуратура почала розслідування через обстріл Одеси, через який постраждала людина

Прокуратура почала розслідування через обстріл Одеси, через який постраждала людина

Кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни розпочалося в за процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури.

Про це повідомили у пресслужбі відомства. 

За даними слідства, вранці 3 квітня 2022 року військовослужбовці збройних сил Російської Федерації завдали ракетних ударів по території нафтопереробного заводу та нафтосховищ в Одесі. Внаслідок цього, знищено резервуари з пальним, пошкоджено господарські будівлі та газові комунікації.

Разом з тим, внаслідок обстрілу, одного громадянина госпіталізовано до лікарні з пораненнями, загиблих немає.

Також через ракетний обстріл зазнали суттєвих руйнувань об’єкти цивільної інфраструктури. Наразі на місці події проводяться необхідні слідчі дії, працюють співробітники ДСНС.

Слід зазначити, що будь-які військові об’єкти на даній території відсутні.

Нагадаємо, вибухи від ворожих ракет розбудили одеситів у неділю 3 квітня. Нагадаємо також, що оперативне командування "Південь" повідомило, що ворожі ракети не влучили в ціль, але є пошкодження нежилих будівель. Постраждалих немає, інші обставини уточнюються.

Ввечері 1 квітня з ракетного комплексу "Іскандер" з тимчасово окупованого Криму війська РФ випустили три ракети по населеному пункту в Одеському районі, є травмовані.

ХРОНІКА ВІЙНИ

Поділитися