14 травня 2022 р. 14:04

Інженер "Одесагазу" отримав 600 доларів хабара, - прокуратура

Інженер "Одесагазу" отримав 600 доларів хабара, - прокуратура

В Суворовському районі Одеси правоохоронці викрили співробітника АТ «Одесагаз» на одержанні хабара (ч. 4 ст. 368-3 КК України). Про це інформує пресслужба Одеської обласної прокуратури.

За даними слідства, інженер вимагав у громадянина 600 доларів США за уникнення штрафних санкцій під час заміни газового лічильника та відновлення газопостачання у приватному помешканні.

Правоохоронці затримали службовця «на гарячому» під час одержання коштів.

Наразі вирішуються питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі ВП №3 ОРУП №1 ГУНП в Одеській області за оперативного супроводу співробітників УСР в Одеській області ДСР НП України.

Фото: пресслужба облпрокуратури

Крім того, правоохоронці підозрюють заступника керівника одеської лікарні у розтраті "ковідних" грошей. Крім того, департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України повідомив про підозру керівнику бази пального виробничого підрозділу регіональної філії «Одеська залізниця». 

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду  обвинувальний акт стосовно мешканки Хмельницької області, яка, прикриваючись неіснуючими зв’язками в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі,  намагалась заволодіти 40 тисячами доларів США.

Поділитися