27 квітня 2022 р. 12:10

Голову громади на Одещині підозрюють у розкраданні грошей на фіктивному ремонті дороги

Голову громади на Одещині підозрюють у розкраданні грошей на фіктивному ремонті дороги

Прокури Одеської обласної прокуратури повідомили про підозру голові однієї з територіальних громад Одещини за фактом розкрадання бюджетних коштів.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури. 

З’ясовано, що голова територіальної громади з квітня по червень 2019 року, без проведення тендерів, уклав 18 угод з фіктивним підрядником щодо здійснення поточного ремонту дорожнього покриття на понад 3 мільйони гривень.

З метою заволодіння вищезазначеними коштами селищний голова підписав акти виконаних робіт, які фактично не виконувались. Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від посади. 

Крім того, в рамках зазначеного кримінального провадження правоохоронцями вживаються заходи щодо встановлення інших причетних до скоєного злочину осіб та відшкодування завданих збитків. 

Нагадаємо, прокурори Доброславської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівниці одного з управлінь Южненської міської ради Одеської області, обвинуваченої у скоєнні корупційного злочину. 

Державного виконавця одного з відділів державної виконавчої служби в Одесі затримали під час одержання неправомірної вигоди.

Прокурори Суворовської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно реєстраторки одного з комунальних підприємств Одеської міської ради за фактом одержання неправомірної вигоди.

Поділитися