14 листопада 2022 р. 19:30

Тротуар за 58 мільйонів в Ізмаїлі вирішили не ремонтувати

Тротуар за 58 мільйонів в Ізмаїлі вирішили не ремонтувати

Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради  Одеської області скасувало тендер для обрання підрядника для капітального ремонту тротуара на вулиці Кишинівської в місті.

Про це йдеться в системі електронних закупівель Prozorro.

Аукціон з очікуваною вартістю закупівлі у 58 мільйонів 308,3 тисяч гривень мав відбутися 2 листопада, однак 13 листопада з'явилося повідомлення про відміну торгів. 

"Вирішено відмінити відкриті торги (з особливостями) ДК 021:2015: 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація - Капітальний ремонт дороги та тротуарів по вул. Кишинівська у м. Ізмаїл Одеської області у зв’язку зі скороченням обсягу видатків на здійснення закупівлі робіт (Підстава: рішення виконавчого комітету Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області від 02.11.2022 № 738)", - йдеться в повідомленні. 

Фінансування робіт мало відбуватися у кілька етапів, у межах фінансування видатків, як було вказано у додатку до тендерної документації, на ділянці вулиці Кишинівської планувалося замінити водопровідні труби та замість цегляних горловин колодязів встановити залізобетонні. Також мали оновити покриття тротуарів та проїжджої частини із заміною чотирьох кілометрів бортових каменів.

Весь передбачений контрактом обсяг робіт підрядник мав би завершити до 20 грудня 2024 року.

Наразі почастішало проведення закупівель за спрощеною процедурою з одним учасником. Так комунальна установа "Центр фінансування та господарської діяльності закладів та установ системи освіти Київського району Одеси" уклала угоди із двома компаніями щодо капітального ремонту споруд цивільного захисту в школах №№84 та 89. 

Одеський державний університет внутрішніх справ оголосив тендер для пошуку підрядника, якому заплатить за поточний ремонт підвальних приміщень споруд цивільного захисту. 

Малиновська районна адміністрація Одеси оголосила тендер для обрання компанії, яка надаватиме послуги з прибирання та підмітання вулиць.

Поділитися