03 січня 2021 р. 17:11

Водій іномарки збив велосипедиста та намагався втекти з місця події, але потрапив в ще одне ДТП (оновлено)

Водій іномарки збив велосипедиста та намагався втекти з місця події, але потрапив в ще одне ДТП (оновлено)

Під колесами автомобіля «Mercedes-benz» опинився 33-річний велосипедист, який загинув на місці події. Автопригода сталася в селищі Велика Михайлівка ввечері 2 січня.  

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

30-річний водій іномарки, не будучи уважним за кермом і не обравши безпечної швидкості руху, скоїв зіткнення з велосипедом, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок ДТП постраждалий загинув, а кермувальник автомобіля, аби приховати злочин, поклав загиблого у багажник і намагався з місця події втекти. Проте за півтора кілометри потрапив у ДТП, наїхавши на перешкоду. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Після затримання підозрюваного доставили до медичного закладу для проходження огляду на стан алкогольного і наркотичного сп’яніння. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, що пресцентр Головного управління Найполіції в Одеській області повідомляє, що вчора ввечері у соцмережі було опубліковано повідомлення про те, що поліцейські доставили чоловіка до Балтського відділення поліції, де незаконно утримували та били

Перевірку викладеної у мережі інформації проводить Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України. 

Нагадаємо, Тарутинському районі 6-річний хлопчик отримав вогнепальне поранення щелепи. Хлопчика з вогнепальним пораненням щелепи з місця проживання доставлено у районну лікарню 1 січня. Стан дитини наразі стабільний, загрози її життю немає. 

Нагадаємо, що в Новорічну ніч одесити більше 300 разів викликали поліцію. Патрульні відпрацювали 302 виклики, виявили 13 водіїв, які сіли за кермо в стані спяніння.

А 1 січня, коли українці ще продовжують святкувати, по країні на вулиці населених пунктів виїхали 1577 екіпажів патрульної поліції та від громадян спецлінії 102 надійшло 7294 виклики.

17:47 Стало відомо, що водій - син колишнього поліцейського і нинішнього адвоката, колишній учасник АТО. У загиблого залишилося двоє маленьких дітей.

Поділитися