12 квітня 2021 р. 20:20

Військового на Одещині затримали після отримання 6 тисяч доларів від призовників

Військового на Одещині затримали після отримання 6 тисяч доларів від призовників

Оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області затримали начальника одного з відділень територіального центру Міністерства оборони одразу після одержання 6 тисяч доларів США у якості другої частини від обумовленої суми неправомірної вигоди.

Про це повідомили  у пресслужбі управління.

За даними поліції, чоловік налагодив схему вимагання та отримання неправомірної вигоди від громадян за допомогу в уникненні призову до лав Збройних Сил України.

Раніше правоохоронці задокументували факт отримання зловмисником ще 500 доларів США – першої частини хабаря. 

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань повідомило про підозру начальнику одного з управлінь Державного агентства рибного господарства в Одесі.

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали 26-річного оперуповноваженого Управління стратегічних розслідувань в Одеській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України під час одержання другої частини неправомірної вигоди. 

Верховний суд України залишив без змін обвинувальний вирок двом працівникам Служби безпеки України Кузьмі Іванову та Максиму Галкіну, яких засудили до п'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна за шахрайство. 

Поділитися