18 серпня 2021 р. 11:43

В Одесі на хабарі затримали начальника забезпечення охорони державної таємниці

В Одесі на хабарі затримали начальника забезпечення охорони державної таємниці

Поліцейські та співробітники Служби безпеки України затримали начальника забезпечення охорони державної таємниці 11 окремого мотопіхотного батальйону за фактом одержання неправомірної вигоди.

Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у військовій оборонній сфері Південного регіону.  

За даними слідства, вказаний посадовець, за нарахування грошових коштів у виді надбавки в період перебування в зоні проведення операції об'єднанних сил підлеглому військовослужбовцю вимагав та одержав від нього неправомірну вигоду в сумі 5 тисяч гривень.

Наразі йому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань за сприяння внутрішньої безпеки Нацполіції повідомили про підозру заступнику начальника одного з відділень поліції в Одеській області.

Працівники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно начальника сектору дізнання Березівського райвідділу поліції в Одеській області, якого обвинувачують у вимаганні грошей за невідкриття справи щодо розтрати бюджетних коштів.

В аеропорту Одеси іноземець, аби потрапити до України, пропонував хабар прикордонникам у розмірі 200 доларів США.

В лютому прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього депутата однієї з політичних сил, підозрюваного у підкупі члена виборчої комісії. 

У жовтні минулого року правоохоронці затримали депутата під час підкупу члена однієї із територіальних виборчих комісій на Одещині.

Поділитися