02 вересня 2021 р. 14:50

Справу про спробу військового продати посаду в Держбюро розслідувань скерували до суду

Справу про спробу військового продати посаду в Держбюро розслідувань скерували до суду

Слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань скерували в суд справу про підозру у зловживанні службовим становищем начальником підрозділу Військово-морських сил Збройних Сил України.

Як пояснили у пресслужбі ДБР, йдеться про вимагання від співробітника Національної поліції України 10 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

Підозрюваний обіцяв за ці гроші здійснити вплив на рішення членів конкурсної комісії про позитивне проходження конкурсу на зайняття вакантних посад до слідчого підрозділу Державного бюро розслідувань.

Під час одержання першої частини неправомірної вигоди в сумі 5 тис. доларів США керівника підрозділу затримали.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, старшого техніка-інспектора прикордонної служби регіонального управління Державної прикордонної служби України затримали за підозрою у вимаганні хабаря від громадянина.

 Білгород-Дністровські поліцейські оголосили підозру у привласненні чужого майна шляхом зловживання службовим становищем колишньому керівнику комунального підприємства. 

Виконувача обов’язків начальника управління Державної екологічної інспекції Південно-західного округу та засновника громадської організації викрито на  одержанні неправомірної вигоди в Одесі. 

Поліцейські та співробітники Служби безпеки України затримали начальника забезпечення охорони державної таємниці 11 окремого мотопіхотного батальйону за фактом одержання неправомірної вигоди.

Поділитися