03 листопада 2021 р. 16:35

Справу про можливе привласнення бюджетних коштів за ремонт скейт-майданчика в Одесі скерували в суд

Справу про можливе привласнення бюджетних коштів за ремонт скейт-майданчика в Одесі скерували в суд

Прокурори Суворовської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора підрядної компанії за фактом службового підроблення та привласнення бюджетних коштів.

Як повідомили в пресслужбі Одеської обласної прокуратури, з’ясовано, що підрядник привласнив бюджетні кошти під час капітального ремонту та благоустрою території скейт-майданчика на Кримському бульварі в Одесі.

Так, обвинувачений вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт недостовірні відомості щодо обсягів фактично виконаних робіт, та підписав їх.

Вказані збитки утворились внаслідок неповноти виконання вказаних у договорі робіт, а саме відсутності пісчаної суміші при укладанні асфальтного покриття, 6 приладів освітлення та 1 лавки.

Внаслідок таких протиправних дій підрядника державі завдано майже 90 тис. грн шкоди.

Раніше прокурори Київської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора будівельної організації, обвинуваченого у службовому підробленні та привласненні бюджетних коштів.

Прокурори Київської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальні акти стосовно директора підрядної компанії та інженера технічного нагляду за фактом службового підроблення та привласнення бюджетних коштів.

З’ясовано, що інженер та підрядник, за попередньою змовою,  привласнили бюджетні кошти під час виконання будівельних робіт з капітального ремонту аварійних ділянок покрівлі школи інтернату, в якій  навчаються діти з вадами слуху.

Прокурори Суворовської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника приватного підприємства за фактом порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання отруєнням і боротьби з ними, якщо такі дії спричинили поширення цих захворювань. 

Офісом генерального прокурора скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього керуючого санацією Державної судноплавної компанії «Чорноморське морське пароплавство» за фактом зловживання повноваженням.

Поділитися