02 липня 2021 р. 16:21

Справу недбалого військкома з Кілії скерували до суду

Справу недбалого військкома з Кілії скерували до суду

Прокурори Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері склали протокол про вчинення військового адміністративного правопорушення стосовно військового комісара Кілійського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом недбалого ставлення до військової служби.

Встановлено, що внаслідок недбалості вказаної військової посадової особи на військову службу призвано громадянина, який не придатний до неї за станом здоров’я.

Постановою Кілійського районного суду Одеської області військового комісара визнано винним у вчиненні військового адміністративного правопорушення та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 145 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 2 тисячі 465 гривень.

Нагадаємо, посадовця Одеського обласного військового комісаріату судитимуть за безпідставне нарахування премій працівникам військового комісаріату.

У лютому слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру у недбалому ставленні військової службової особи до служби, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану колишньому начальнику сектора соціальних виплат Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковнику.

Тоді йшлося про суму понад 659 тисяч гривень.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань проводить системну роботу з викриття злочинів, пов’язаних із незаконним переміщенням товарів через митний кордон.

Поділитися