14 червня 2021 р. 20:32

Родичі обіцяють п'ять мільйонів за інформацію про замовника вбивства в Рені

Родичі обіцяють п'ять мільйонів за інформацію про замовника вбивства в Рені

Друзі та родичі Василя Паніогло, вбитого 7 червня в місті Рені Одеської області, обіцяють винагороду за інформацію про зброю, з якої стріляв вбивця, а також за відомості про замовника та виконавця злочину. 

Про це в інтерв'ю місцевому виданню "Рені-Одеса" повідомив депутат Ізмаїльської районної ради Сергій Арабаджи

За його словами, інформація про зброю - револьвер, з якого стріляв вбивця - коштуватиме 500 тисяч гривень, а відомості про стрілка або замовників злочину - 5 мільйонів гривень. Щоправда, інформатор отримає гроші лише в разі підтвердження наданих відомостей. 

"Друзі та родичі Василя Паніогло готові виділити кошти на те, щоб отримати інформацію про ту людину, про ту команду, яка скоїла злочин. За достовірну інформацію про револьвер, з якого був вбив В. Паніогло, близькі йому люди готові заплатити 500 тисяч гривень. За інформацію про те, хто вчинив злочин, про замовників злочину винагорода складе 5 мільйонів гривень", - заявив Сергій Арабаджи.

Депутат зазначив, що однією з причин вбивства могло стати протистояння Василя Паніогло та місцевих землевласників. 

Нагадаємо, 7 червня невідомий влаштував стрілянину в готелі "Парма", що розташований в Рені Одеської області, та поранив місцевого мешканця Василя Паніогло в груди.

Голова Приморського райсуду Одеси поскаржився на обстріл його кабінету.

В березні суд відпустив з-під варти обвинувачених у замаху на журналіста Григорія Козьму та активіста «Народного руху України» Михайла Кузаконя в Одеській області. 

У лютому 2021 року Приморський районний суд Одеси засудив антимайданівця Євгена Цапліна, який в 2014 році намагався вбити активіста Андрія Юсова, що очолював тоді Одеський осередок партії «УДАР Віталія Кличка».  Суд засудив Євгена Цапліна до 12 років в'язниці, проте, за «законом Савченко» його звільнять із слідчого ізолятора.  

Приморський районний суд міста Одеси 22 грудня виніс вирок у справі щодо замаху на життя першого заступника голови Одеської обласної ради, бізнесмена Олега Радковського, в якого стріляли у жовтні 2017 року.

17 березня 2016 року кілер розстріляв в Біляївці ексдепутата облради, підприємця Миколи Атаманюка. Автомобіль «Фольксваген Пассат», на якому приїхав вбивця, так і залишився стояти на території готелю.

Поділитися