06 серпня 2021 р. 20:16

Справу підозрюваного в хабарництві поліцейського скерували в суд

Справу підозрюваного в хабарництві поліцейського скерували в суд

Одеська обласна прокуратура скерувала до Березівського районного суду обвинувальний акт стосовно начальника сектору дізнання одного із райвідділів поліції на Одещині.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

У травні цього року правоохоронець висунув громадянину вимогу надання йому неправомірної вигоди у сумі 1,5 тис доларів США за не реєстрацію кримінального провадження та не притягнення заявника до кримінальної відповідальності за фактом, начебто, розтрати бюджетних коштів під час здійснення у 2020 році ремонтних робіт дорожнього покриття в одному із сіл Ширяєвського району Одеської області.

Поліцейського затримали під час одержання 42 тис. грн хабаря за невжиття вищевказаних заходів щодо внесення відповідних відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань та проведення відповідного досудового розслідування.

Нагадаємо, прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох поліцейських, обвинувачених у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула людина.

Прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з комунальних позашкільних навчальних спортивних закладів, підозрюваного у скоєнні корупційного злочину. .

Служба безпеки України затримала керівника одного з комунальних позашкільних спортивних навчальних закладів Одеської міської ради на систематичному отриманні хабарів. 

Служба безпеки України викрила посадовців центру кардіохірургії при Одеській обласній лікарні на отриманні хабарів, беручи з клієнтів до півмільйона гривень.

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали начальника сектору дізнання одного з відділень Березівського районного відділу поліції в Одеській області під час одержання неправомірної вигоди.

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування відносно колишнього працівника Роздільнянського районного сектору Головного управління Державної міграційної служби України в Одеській області.

Поділитися