22 вересня 2021 р. 21:10

Посадовицю управління соцзахисту на Одещині підозрюють у виплаті зарплати фіктивному працівнику

Посадовицю управління соцзахисту на Одещині підозрюють у виплаті зарплати фіктивному працівнику

Працівники Національної поліції в Одеській області підозрюють посадовицю управління соціального захисту Подільського району в розтраті державних коштів та службовому підробленні.

Як зазначили в пресслжубі Головного управління Нацполіції в регіоні, 58-річна керівниця одного з відділів наказала співробітниці внести в табелі обліку робочого часу неправдиві відомості щодо працівника, який протягом двох з половиною місяців жодного разу не з'явився на робочому місці.

В результаті співробітнику була незаконно виплачена заробітна плата. Цими діями правопорушниця завдала державному підприємству понад 15 тисяч гривень збитків.

Згідно з законодавством, їй може загрожувати до п’яти років обмеження або позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно працівника Управління стратегічних розслідувань в Одеській області, який систематично брав гроші у жительки Одеси за прикриття її порнобізнесу.

Офіс Генерального прокурора скерував до суду обвинувальний акт щодо одного із колишніх керівників ДП «Одеський морський торговельний порт» за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки. 

Поліцейські направили до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який самовільно зайняв земельну ділянку в Тарутинській територіальній громаді.  

Поділитися