14 липня 2021 р. 21:32

Поліція затримала хуліганів, що влаштували стрілянину з дрифтом в селі Фонтанка під Одесою

Поліція затримала хуліганів, що влаштували стрілянину з дрифтом в селі Фонтанка під Одесою

Співробітники поліції в результаті плану "Перехоплення" затримали в одному з ресторанів села Фонтанки групу молодиків, які влаштували дрифт та стрілянину в селі. 

Як зазначили в поліції інцидент стався вдень 14 липня.

Невідомий молодик вийшов з автівки та зробив з десяток пострілів в повітря імовірно з громадянської версії автомата Калашнікова, які продаються як мисливська зброя. 

 Як зазначили свідки події хлопці гуляли весілля. Пострілявши, та поганявши вулицею молодики поїхали. Втім поліція знайшла та затримала їх. 

Наразі розпочате кримінальне провадження за частиною статтею «Хуліганство». Вона передбачає до семи років в'язниці.  

ВІДЕО: Одесса.онлайн

Нагадаємо, в червні співробітники «Муніципальної варти» затримали та передали поліції чоловіка, який 15 червня о 19:33 розпочав стріляти з пістолета біля будівлі Одеської міської ради в центрі міста. 

Співробітники «Муніципальної варти» в Чорноморську відкрили вогонь на ураження по чоловіку, поранивши його в руку. 

Одразу дві надзвичайні події сталися в Одеській області вночі з 6 на 7 березня - стрілянина в центрі Одеси та пожежа на станції технічного обслуговування де також був готель.

Через постійні «мінування» в одеських школах замислилися про посилення заходів безпеки: тут хочуть встановити камери по периметру закладів, а також найняти охоронців з числа «Муніципальної варти». 

Поділитися