14 березня 2021 р. 18:35

Податківці звинувачують одеську компанію-будівельника доріг в ухиленні від сплати податків

Податківці звинувачують одеську компанію-будівельника доріг в ухиленні від сплати податків

Податківці управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління Державної податкової служби в Одеській області повідомили про викриття чергової схеми незаконного ухилення від спати податків, функціонування якої можливо призвело до ухилення від сплати податків на суму понад 24 мільйонів гривень.

Про це повідомили у пресслужбі ДПС. 

Фахівцями встановлено, що протягом 2020 року посадові особи Одеської компанії, яка займається будівництвом доріг та автострад за державний рахунок не відображали надходження бюджетних коштів у загальній сумі 145 млн грн у складі податкових зобов’язань з ПДВ чим можливо завдали збитки державному бюджету в частині не сплати ПДВ на суму 24,2 млн гривень.

За результатом розгляду матеріалів слідчим управлінням Головного управління ДФС в Одеській області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками злочинів, передбачених частиною 3 статті 212 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила заступника керівника одного з відділів Подільського прикордонного загону Державної прикордонної служби на систематичному отриманні хабарів.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін обвинувальний вирок колишньому судді Господарського суду Одеської області Павлу Меденцеву, якого засудили до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна за одержання неправомірної вигоди. 

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування відносно двох поліцейських Управління поліції охорони в Одеській області України. 

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру державному інспектору відділу митного оформлення митного поста «Чорноморський» Одеської митниці Держмитслужби.

Поділитися