07 листопада 2021 р. 20:12

На кордоні затримали громадянина України із роздрукованими на принтері документами

На кордоні затримали громадянина України із роздрукованими на принтері документами

В пункті пропуску «Кучурган» в Одеській області прикордонники Подільського загону виявили підроблений реєстраційний документ на іноземний автомобіль. Про це повідомило Південне регіональне управління ДПСУ. 

Під час прикордонного контролю у інспектора виникли сумніви щодо дійсності свідоцтва про реєстрацію польського авта, яким керував 37-річний громадянин України. Прикордонники вдалися до поглибленого вивчення документу і з'ясували, що він повністю підроблений - роздрукований на кольоровому принтері.



До Нацполіції надіслано повідомлення щодо виявлення ознак правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України.

Нагадаємо, вже з наступного року українські прикордонники отримуватимуть сучасні патрульні катери французької компанії "ОСЕА". Про це у дописі у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський. Високопосадовець відвідав підприємство, на якому будують катери FPB 98 MKI. За словами очільника МВС, ці бойові одиниці боронитимуть кордони в Азовському та Чорному морях.

У селі Кучурган Роздільнянського району Одеської області прикордонники знайшли контрафактну продукцію на 200 тисяч гривень. Про це повідомила пресслужба Подільського загону ДПСУ. 

Протягом січня-вересня 2021 року співробітниками Одеської митниці виявлено 80 фактів незаконного переміщення через митний кордон України наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів. Про це повідомили у пресслужбі митниці. 

Фото: ДПСУ

Поділитися