18 травня 2021 р. 10:34

Мешканець Ізмаїльського району намагався підкупити начальника райвідділу поліції

Мешканець Ізмаїльського району намагався підкупити начальника райвідділу поліції

Правоохоронці затримали 56-річного мешканця Ізмаїльського району під час надання неправомірної вигоди начальнику одного з районних відділів поліції на Одещині.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури. 

З’ясовано, що чоловік, підозрюваний у скоєнні кримінального правопорушення, пов’язаного із незаконним обігом наркотичних засобів, запропонував поліцейському тисячу доларів США хабаря за сприяння в закритті кримінального провадження щодо вилучення у нього марихуани.

Правоохоронці затримали зловмисника «на гарячому» під час передачі неправомірних коштів. Наразі вирішуються питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, в аеропорту Одеси іноземець, аби потрапити до України, пропонував хабар прикордонникам у розмірі 200 доларів США.

В лютому прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього депутата однієї з політичних сил, підозрюваного у підкупі члена виборчої комісії. 

У жовтні минулого року правоохоронці затримали депутата під час підкупу члена однієї із територіальних виборчих комісій на Одещині.

Поділитися