30 травня 2020 р. 12:01

В Одесі п'яний викладач юракадемії, що збирався працювати у ГПУ, збив мотоцикліста

В Одесі п'яний викладач юракадемії, що збирався працювати у ГПУ, збив мотоцикліста

Вчора, 29 травня, близько 22:40 на регульованому перехресті вулиць Середньофонтанська та Пироговська зіткнулися автомобіль "Сузукі" з мотоциклом "Хонда". Внаслідок зіткнення постраждав 34-річний мотоцикліст.

Про це повідомили у пресслужбі управління Патрульної поліції в Одеській області.

Постраждалого мотоцикліста шпиталізували з травмами до лікарні. За інформацією патрульних, водій легковика мав ознаки алкогольного сп'яніння.

У соцмережах з'явилися відео з місця ДТП та з медичного обстеження на стан сп'яніння водія легковика.

 

Відео: ГО "Національний спротив"

У ГО "Національний спротив" повідомили, що водія легковика зовуть Святослав Черкасов, він є доцентом кафедри, кандидатом юридичних наук та працює в Одеській юридичній академії.

На сайті юракадемії вказано, що до сфери наукових інтересів Святослава Черкасова належать сучасні пенітенціарні системи, органи та установи виконання покарань, особливості пенітенціарної реформи, кримінологічна концепція альтернативних мір покарання. Крім того, він викладає наступні дисципліни: Кримінально-виконавче право, Права людини у сфері кримінальної юстиції, Запобігання рецидивній злочинності.

Торік Святослав Черкасов подав декларацію кадидата на посаду слідчого третього слідчого відділу (відділу з розслідування військових злочинів) слідчого управління Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Краматорську, а цього року він вже виявив бажання працювати прокурором в Офісі Генпрокуратури і теж подав відповіну декларацію.

Варто зазначити, що у декларації фігурує автівка, на якій Черкасов скоїв вночі ДТП. Автомобіль "Сузукі", 2006 року випуску, викладач юракадемії придбав торік у березні.

Зазначимо, що працівники правоохоронних органів не рідко стають учасниками ДТП. Так, у лютому, слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань затримали інспектора фізичної безпеки одного з батальйонів Управління поліції охорони ГУ Нацполіції в Одеській області, через підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху що спричинили смерть потерпілого.

У березні слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань повідомили про підозру інспектору Управління патрульної поліції в Одеській області у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. Цього ж місяця прокурори повідомили про підозру патрульному поліцейському у скоєнні ДТП із заподіянням пішоходу середньої тяжкості тілесних ушкоджень.

Поділитися