06 червня 2020 р. 18:34

У голови Одеської облполіції з'явився новий заступник

У голови Одеської облполіції з'явився новий заступник

Заступником начальника ГУ НП в Одеській області призначили Анатолія Нікітіна.

Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Одещини.

До призначення на посаду заступника начальника підполковник поліції Анатолій Нікітін обіймав посаду заступника директора Департаменту – начальника управління з питань комплектування, документообігу та розгляду звернень Департаменту персоналу МВС України. 

У відділі комунікацій також розповіли, що раніше Нікітін працював на керівних посадах на станції Одеса-Головна УМВС України на Одеській залізниці, де очолював підрозділи боротьби з економічною злочинністю та кримінальної міліції. Протидіяв хабарництву та організованим формам злочинності у сфері економіки в ГУМВС України в Одеській області. Був першим проректором Одеського державного університету внутрішніх справ.

Згідно з електронною декларацією, родина Нікітіна складається з дружини Оксани Нікітіної та трьох дочок.

Нікітін має в Одесі квартиру (102 кв. м), житловий будинок (318,6 кв. м) та земельну ділянку (621 кв. м). Його дружина є власницею двох квартир (31,7 та 60 кв. м), розташованих в Одесі, також в обласному центрі в неї є нежиле приміщення (247,8 кв. м).

Автівок у нового заступника облполіції немає, лише бортовий причеп, а от його дружина має Honda CR-V (2007 року випуску) та Toyota Carina II (1989 року випуску), останню автівку вона придбала торік за 55 тис. грн.

Минулого року в Одеськму університеті внутрішніх справ Анатолій Нікітін заробив понад 480 тис. грн та 1 тис. 454 грн отримав у якості бонусу від обслуговування з банку. Оксана Нікітіна від підприємницької діяльності торік мала 1,124 млн грн, отримала 18 тис. 440 грн пенсії, 50 тис. грн за відчуження рухомого майна та 298 тис. 770 грн - за відчуження нерухомого майна.

Сам Анатолій Нікітін заощаджень не має, а його дружина у готівці зберігає 39 тис. євро.

Нагадаємо, на цьому тижні колишній заступник голови ГУ НП в Одеській області Іван Іщенко був призначений керівником головного управління Нацполіції на Вінничині. 

Поділитися