13 серпня 2020 р. 17:22

Суд відклав розгляд скарги на пом'якшення запобіжного заходу Стерненку

Суд відклав розгляд скарги на пом'якшення запобіжного заходу Стерненку

Суд відклав до 3 вересня розгляд апеляції прокуратури на запобіжний захід у вигляді нічного арешту Сергію Стерненку.

Про це активіст повідомив на своїй сторінці у facebook.

"Розгляд апеляційної скарги прокурора із вимогою відправити мене під цілодобовий домашній арешт відклали на 3 вересня о 14:30", - написав він.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва 6 серпня пом'якшив запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту активісту Сергію Стерненку, підозрюваному в умисному вбивстві при здійсненні на нього нападу в Одесі в 2018 році, на 1,5 місяця до 21 вересня.

Наприкінці липня суд зобовʼязав активіста Сергія Стерненка, підозрюваного в убивстві, завершити ознайомлення з матеріалами своєї справи до 11 серпня.

Раніше Шевченківський райсуд Києва визнав необґрунтованою підозру в хуліганстві підозрюваному, який напав на Сергія Стерненка, Олександру Ісайкулу.

3 липня відбулося засідання Київського апеляційного суду щодо перегляду запобіжного заходу Сергію Стерненку. Таким чином, Сергій Стерненко і надалі залишався під цілодобовим домашнім арештом.

Також нагадаємо, замах на одеського активіста Сергія Стерненка був скоєний 24 травня 2018 року. Один з нападників отримав тоді смертельний удар ножем в область живота, а сам активіст потрапив до лікарні. Він вважає це помстою з боку влади Одеси за його активну громадянську позицію.

Поділитися