10 квітня 2020 р. 16:27

Справу екскерівниці Одеської податкової, що намагалася підкупити прокурора, передали до суду

Справу екскерівниці Одеської податкової, що намагалася підкупити прокурора, передали до суду

Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала до суду справу виконувачки обов’язків начальника Головного управління Державної податкової служби Одеської області, підозрюваної у пропозиції та наданні 25 тисяч доларів США неправомірної вигоди керівнику структурного підрозділу регіональної прокуратури.

Про це повідомили у пресслужбі САП. 

Під час слідства з'ясувалося, що очільниця регіональної ДПС запропонувала керівнику структурного підрозділу прокуратури цього ж регіону щомісячно надавати неправомірну вигоду у 25 тис. дол. США. Натомість останній мав не перешкоджати протиправній діяльності співробітників ДПС, пов’язаної із отриманням неправомірної вигоди від підприємців та не притягувати податківців до відповідальності.

Дії посадовиці кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в січні цього року підозрювана в спробі підкупити прокурора екс-начальниця Одеської податкової служби вийшла з СІЗО після сплати застави в 904 тисяч гривень.

Керівник Державної податкової служби України Сергій Верланов призначив нового тимчасово виконуючого обов'язки глави податкової служби в Одеській області.

Групу представників одеських засобів масової інформації не пустили на брифінг керівника податкової служби України Сергія Верланова, який проводиться в Одесі.

Поділитися