26 червня 2020 р. 20:19

Слідчу поліції в Ізмаїлі звинувачують у невиконанні судового рішення

Слідчу поліції в Ізмаїлі звинувачують у невиконанні судового рішення

Державне бюро розслідувань скерувало до суду обвинувальний акт відносно колишнього слідчого одного з відділень Ізмаїльського відділу поліції ГУ Нацполіції в Одеській області. Правоохоронниця обвинувачується у невиконанні судового рішення.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР. 

Слідством встановлено, що правоохоронниця, обіймаючи посаду слідчої Одеської поліції, під час досудового розслідування кримінального провадження умисно не виконала ухвали одного з районних судів Одеської області, які набрали законної сили, а саме щодо передачі арештованої  сільськогосподарської техніки та знарядь на відповідальне зберігання особі, вказаній в ухвалі суду.

У разі доведення вини, обвинуваченій загрожує покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру старшому інспектору з ювенальної превенції сектору превенції одного з відділень поліції в Ізмаїльському районі у невиконанні судового рішення.

Поділитися