28 серпня 2020 р. 21:24

Патрульного, якого звинувачують у перевищенні повноважень, звільнили з роботи

Патрульного, якого звинувачують у перевищенні повноважень, звільнили з роботи

Прокурори обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно працівника сектору реагування патрульної поліції Білгород Дністровського відділу поліції, підозрюваного у перевищенні службових повноважень із застосуванням насильства.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області. 

Наразі патрульний звільнений з лав правоохоронних органів.

Нагадаємо, що у червні минулого року патрульний поліцейський, який заступив на добове чергування у складі екіпажу автопатруля, на автошляху сполученням «Одеса-Монаші-Білгород-Дністровський» зупинив автомобіль за порушення правил дорожнього руху.

Під час спілкування між поліцейським та водієм з двома пасажирами авто відбувся словесний конфлікт, внаслідок чого правоохоронець без правових підстав завдав потерпілим декілька ударів гумовим кийком по різним частинам тіла та одягнув кайданки.

Раніше в Одесі чотирьом поліцейським повідомили про підозру у викраденні майна

Нагадаємо також, що прокурора Роздільнянської місцевої прокуратури викрили під час отримання хабара. Про це повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань. У ДБР заявили, що прокурор отримав від місцевого мешканця 4 тисяч доларів США  за закриття кримінального провадження та непритягнення його до кримінальної відповідальності за фактом викрадення людини.

Також прокурори Одещини скерували до суду обвинувальний акт стосовно головного державного інспектора одного з постів Одеської митниці, якого підозрюють у корупції.

Раніше прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури завершили досудове розслідування у справі стосовно осіб, які намагались надати неправомірну вигоду у розмірі 5 мільйонів доларів США голові Фонду державного майна України.

Поділитися