23 грудня 2020 р. 14:23

Одесит відстрілювався від поліції з травматичної зброї

Одесит відстрілювався від поліції з травматичної зброї

Слідчі Приморського відділу поліції близько сьомої годинки ранку 23 грудня прийшли для обшуку помешкання одесита, підозрюваного в шахрайстві.

Як стверджують в пресслужбі поліції, співробітники представились та назвали мету візиту, однак у відповідь господар домоволодіння кілька разів вистрелив у їх бік зі зброї травматичної дії. 

В результаті події ніхто не постраждав. Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про затримання правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Нагадаємо, в червні мешканець одного з дачних будинків двічі вистрілив у бік компанії молоді віком від 16 до 19 років, яка гучно святкувала день народження. 

20 січня 2018 року Співробітники спецпідрозділу «КОРД» взяли штурмом квартиру в Одесі і затримали її господаря, який стріляв у перехожих. 

19 січня того ж року в Одесі проросійський активіст Валентин Дорошенко влаштував стрілянину в центрі міста. Правопорушник застосував вогнепальну зброю, поранивши трьох поліцейських, і був застрелений на місці правоохоронцями, які були викликані на підмогу.

Поділитися