30 квітня 2020 р. 13:19

Керівника комунального підприємства в Затоці підозрюють у шахрайстві при покупці автобусу

Керівника комунального підприємства в Затоці підозрюють у шахрайстві при покупці автобусу

Співробітники Служби безпеки України обшукали офіси комунального підприємства в селищі Затока та оголосили підозру його керівникові у привласненні майна в особливо великих розмірах. 

Про це повідомили у пресслужбі СБУ. 

За інформацією спецслужби, службовець значно завищив вартість автотранспорту під час тендеру та забезпечив перемогу у ньому підконтрольній комерційній структурі.

За оцінкою експертів, збитки місцевого бюджету від дій «партнерів» перевищують 300 тисяч гривень. Під час обшуків співробітники Служби вилучили документи, які підтверджують проведення оборудки.

У прокуратурі Одеської області повідомили що окрім завищення ціни директор КП ще й навмисно занизив технічні характеристики.

Нагадаємо, раніше за клопотанням прокурорів Одещини організатора умисного знищення майна однієї з баз відпочинку у Затоці взяли під варту. За версією слідства, на початку квітня місцевий підприємець, з метою звільнення земельної ділянки площею 0,08 га, замовив знесення будівлі, що розташована на території сусідньої бази відпочинку.

22 лютого, Київський районний суд відсторонив від посади виконуючого обов'язки голови селищної ради Затоки В'ячеслава Бокія, якого підозрюють у розтраті майна, а також у службовій фальсифікації.

 

Поділитися