20 липня 2021 р. 19:44

Віцемер Одеси хоче вивести на вулиці нові прибиральні машини вже в серпні

Віцемер Одеси хоче вивести на вулиці нові прибиральні машини вже в серпні

Одеська мерія наразі проводить процедури з придбання прибиральної техніки, повідомив заступник міського голови Дмитро Жеман у відеозверненні.

За твердженням посадовця, найближчим часом планується завершити тендерну закупівлю 10 спеціальних автомашин. Дмитро Жеман заявив, що техніка працюватиме в Одесі вже з середини серпня.  Нові машини мають значно покращити стан прибирання міських вулиць, подекуди навіть повністю замінивши двірників. 

Заявлена кількість спецавтотехніки, додав віцемер, дозволить покрити центр міста, Малиновський та частину Київського району Одеси.



Нагадаємо, муніципалітет Одеси планує висадити на в'їздах в обласний центр 16 тисяч кущів, а в самому місті - тисячу саджанців білої акації. Про це повідомив заступник мера Дмитро Жеман.

Пластикові шумові смуги планують облаштувати на Трасі здоров'я в Одесі, щоб знизити кількість аварій серед користувачів велосипедів та електротранспорту. 

Зазначимо, що для контролю швидкісного режиму і попередження дрифту на проїжджих частинах міста будуть встановлені засоби заспокоєння дорожнього руху у вигляді берлінських подушок безпеки.

Раніше в Одесі погодилися обмежити швидкість самокатів

Одеський міський голова Геннадій Труханов доручив своєму заступнику Дмитру Жеману разом із представниками підприємств "Одеські електромережі" та "Інфоксводоканал" перевірити трансформаторні підстанції в місті.

Поділитися