27 березня 2024 р. 20:33

Оновлено! У комп'ютерній грі відтворили Майдан Незалежності: гроші гравців підуть на відбудову амбулаторії на Миколаївщині

ФОТО: FEDOROV

(ФОТО: FEDOROV)

У Fortnite відтворили Майдан Незалежності, гравці допомагатимуть миколаївській амбулаторії.

Про це повідомляє міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі.

Дякую паризькому Havas Play за ідею, а київському Havas Dgtl Kyiv за її реалізацію. Вдячний кожному, хто допомагає та підтримує UNITED24. Розповідайте про гру друзям, знайомим і долучайтеся до відбудови, - йдеться у повідомленні.

Майдан Незалежності розмістили у The Donation Map. Чим більше часу грає гравець, тим більше грошей надійде на відновлення України через UNITED24. У цьому випадку йде мова про відбудову Прибузької амбулаторії на Миколаївщині. 

Раніше, у Миколаївській області відновили обласну офтальмологічну лікарню, яка постраждала внаслідок обстрілу росії ще навесні 2022 року. 

Медзаклад, як і до повномасштабної війни, продовжує працювати у цілодобовому режимі та надавати медичні послуги.

Також відновлено Міську лікарню №4. Її було двічі пошкоджено через обстріли у перший рік повномасштабного вторгнення. 

Завдяки підтримці Міжнародного комітету Червоного Хреста з Одеси та БО Благодійний фонд "Лікарі без кордонів – Франція" у медзакладі були повністю замінені вікна та двері. Крім того, було проведено поточний ремонт. Попри все медзаклад не перестає надавати спеціалізовану медичну допомогу населенню регіону. 

Європейськи компанії розробляють плани повоєнного відновлення інфраструктури Миколаївщини.

Найбільший банківський холдинг США JPMorgan Chase & Co чекає на робочі групи для "передпроєктного планування", а Данія наразі пожертвувала 120 мільйонів євро на відновлення суднобудівництва Миколаєва.

Анна Бальчінос

Поділитися