28 лютого 2024 р. 14:15

Начальника Одеської залізниці звільнено з посади

Начальника Одеської залізниці звільнено з посади

Стало відомо про звільнення Сергія Нікуліна з посади директора регіональної філії "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця".

Про це він сам повідомив на сторінці у facebook.

"Друзі, сьогодні я вже можу собі дозволити так звертатись до співробітників Одеської залізниці, адже сьогодні мій останній день роботи в галузі", - написав Нікулін 28 лютого.Він нагадав, що від перших хвилин вторгнення Укрзалізниця не зупиняла ні пасажирські, ні вантажні перевезення.

Він нагадав, що від перших хвилин вторгнення Укрзалізниця не зупиняла ні пасажирські, ні вантажні перевезення.  

"Разом за цей час ми зробили багато для країни та для галузі, ми відновили найбільше локомотивне депо, ми побудували та електрифікували нові напрямки, ми створили в Подільському локомотивному депо памʼятник загиблим залізничникам, які ціною свого життя захищали Україну, - зазначив Нікулін.

За даними ЗМІ, керівнику філії не продовжили контракт.

Сергій Нікулін був головою філії "Одеська залізниця" з 24 вересня 2018 року. До того, з вересня 2017 року, він був заступником директора з портової логістики та роботи з портами даної регіональної філії, в.о. директора якої став у червні 2018 року.

Раніше регіональна філія "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" оголосила тендер на капітальний ремонт металевого мосту та відновлення конструкцій після руйнування у Миколаївській області. Про це йшлося в системі електронних закупівель Prozorro. Закупівля була запланована в форматі відкритих торгів з особливостями. Вартість тендера 311 мільйонів 333,1 тисячі гривень.

 

Ірина Глухова

Поділитися