16 жовтня 2023 р. 21:29

На Миколаївщині в автокатастрофі загинув тренер з велоспорту та його підопічний

Фото: ГУ Нацполіції в Миколаївській області

(Фото: ГУ Нацполіції в Миколаївській області)

На Миколаївщині в автокатастрофі загинули тренер з велоспорту Віктор Калінчук та кандидат в майстри спорту з велоспорту 16-річний Петро Іванов.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України в Миколаївської області.

В миколаївську спортивну сім'ю прийшла біда. В автокатастрофі загинули відомий тренер з велоспорту Віктор Калінчук та кандидат в майстри спорту з велоспорту 16-річний Петро Іванов, - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що 15 жовтня, приблизно о 17:25, на 203 км автодороги Н-14 "Олександрівка – Кропивницький - Миколаїв" неподалік села Костичі Інгульської громади, сталась дорожньо-транспортна пригода за участі вантажного фургона Mercedes 316 CDI з причепом та мікроавтобуса ГАЗ "Соболь".

Фото: ГУ Нацполіції в Миколаївській області               

Внаслідок зіткнення транспортних засобів 16-річний пасажир ГАЗу від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці. 69-річний водій цього ж мікроавтобуса був госпіталізований, але невдовзі помер у кареті швидкої допомоги.

Так, 26 серпня на Миколаївщині сталася смертельна ДТП, де загинув водій та постраждали діти.

Також 10 серпня на Миколаївщині у ДТП загинуло троє людей - серед них медпрацівник.

Перед цим, 9 липня миколаївські рятувальники деблокували постраждалу жінку з автівки.

А 9 березня ми інформували про те, що на Миколаївщині сталася смертельна автопригода.

До того ж стало відомо, що суд виніс вирок майору внутрішніх сил правопорядку України (ВСП), який у листопаді 2022 року напідпитку сів за кермо та протаранив карету швидкої допомоги. Вирок суду - штраф 17 тисяч гривень та позбавленням права керування транспортними засобами строком на 1 рік.

Інформацію про те, що офіцер ВСП протаранив саме карету швидкої, написала на своїй сторінці у мережі Instagram медикиня-доброволець Анастасія Шевченко. За її словами, ця карета швидкої - її власність.

Тетяна Каптур

Поділитися