16 грудня 2022 р. 10:40

Миколаївська облрада провела четверту сесію в умовах війни: що відомо?

Фото: Ганна Замазєєва/ Телеграм

(Фото: Ганна Замазєєва/ Телеграм)

15 грудня Миколаївська обласна рада провела четверту сесію в цьому році. Наразі в умовах воєнного стану зустріч стала можлива тільки онлайн.

Про це звітувала голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва у telegram.

Як стверджує сама чиновниця, на сесії було розглянуто 9 питань порядку денного.

Прозвітувала перед депутатами про діяльність Миколаївської обласної ради у 2021-2022 роках. Користуючись можливістю, подякувала кожному з колег за злагоджену роботу в надскладному для усіх році. Ви присвятили своє життя служінню людям, і з перших днів війни з потрійною енергією включилися в нашу спільну боротьбу проти ворога та роботу з допомоги Миколаївцям! Завдяки внесеним змінам до Статуту КП «Дирекція з капітального будівництва та реконструкції» тепер зможемо прийняти на баланс спеціалізовану, обладнану машину за програмою розвитку ООН для проведення обстежень руйнувань на території Миколаївщини, - написала Ганна Замазєєва.

Також вона зауважила, що було прийнято ряд важливих рішень щодо удосконалення питань оренди майна.

Підкреслимо, що на сесії заслухали інформацію про виконання обласного бюджету Миколаївської області на 2022 рік та про бюджет області на 2023 рік.

Так, 8 грудня Ганна Замазєєва відзвітувала, що у Снігурівці урочисто підняли український прапор за її участю.

Тоді нагородами відмітили тих, хто брав участь у звільненні Снігурівки, сіл та селищ навколо. Окремо відзнаками нагородили представників місцевого самоврядування – голів ОТГ, які довели, що в будь-яких умовах залишаться з громадою та піклуватимуться про людей. З перших днів вторгнення рф вони залишалися на місцях, забезпечували життєдіяльність людей, які колись висловили їм свою довіру. Ризикуючи своїм життям та свободою, тримали стрій у своїх громадах.  

Нещодавно, ми повідомляли про те, що представники ООН відвідали Миколаївщину.

На нараді з головою Миколаївської ОВА Віталієм Кімом та його заступником Олександром Трайтлі представники ООН обговорили нагальні питання регіону, процес деокупації територій області та необхідну допомогу. Так, Віталій Кім розповів про ситуацію із замінуванням деокупованих територій.

Тетяна Каптур

Поділитися