18 квітня 2024 р. 13:26

В Одесі біля вокзалу сталася стрілянина, є поранений

Фото: соцмережі

(Фото: соцмережі)

На Привокзальній площі в Одесі два водії влаштували конфлікт на дорозі. Один з них вихопив зброю для страйкболу та почав стріляти.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції  в Одеській області.

За їхніми даними, 33-річний водій автомобіля Toyota не поступився дорогою 36-річному водієві BMW, хоча останній мав перевагу. Один кермувальник наздогнав іншого, зупинився перед його автівкою, і чоловіки почали сваритися.

(Фото: Нацполіція в Одеській області)

В розпал конфлікту старший за віком чоловік дістав зі своєї автівки страйкбольну зброю і зробив кілька пострілів у відчинене вікно водійських дверей опонента. Пластикова кулька потрапила чоловіку у шию.

"Стрілок поїхав з місця події, а потерпілий написав заяву до поліції та звернувся по допомогу до медичного закладу, де йому діагностували рану м’яких тканин шиї", - розповіли у поліції.

Вже наступного дня правоохоронці встановили та розшукали зловмисника. Страйкбольний привід у нього вилучили та скерували на експертизу.

(Фото: Нацполіція в Одеській області)

Правопорушнику вже повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, а саме у хуліганстві. Наразі йому загрожує до семи років позбавлення волі. 

У березні правоохоронці заарештували водія таксі, який стріляв з пістолета в Приморському районі Одеси. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі за хуліганство. Так, на проспекті Гагаріна між таксистом та пасажиром виник конфлікт, в ході якого водій здійснив один постріл з пістолета у повітря та поїхав, але не далеко. Працівники поліції затримали зловмисника.

Також правоохоронці затримали жителя Одеси, який за гроші обіцяв вступ до антикорупційної громадської організації.

Ірина Глухова

Поділитися