01 травня 2024 р. 13:02

"Миколаївоблтеплоенерго" оголосить тендер на закупівлю зарядних станцій для електрокарів

ФОТО: ОКП "Миколаївоблтеплоенерго"

(ФОТО: ОКП "Миколаївоблтеплоенерго")

Для розвитку електрозарядної інфраструктури ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" оголосить тендер на закупівлю зарядних станцій для електрокарів.

Про це повідомляє пресслужба ОКП "Миколаївобленерго". 

Буд проведено тендер на закупівлю 20 зарядних станцій для електромобілів. Очікувана вартість  складе близько 1,6 м мільйонів гривень.

За словами директора ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" Миколи Логвінова аукціон мають провести у травні.

У травні ми плануємо провести відкриті публічні закупівлі 20 зарядних станцій для електрокарів - 10-ти настінних і 10-ти на стійці. Це дозволить Миколаєву йти європейським шляхом та зменшити залежність від пального, використовуючи сучасні технології та можливості. Власне ми зможемо створити свою комунальну мережу зарядок для електромобілів. Це не буде соціальним проєктом – ми зможемо заробляти кошти. І в цій сфері ми будемо першим муніципальним підприємством, яке впровадило таку ініціативу, - розповідає Микола Логвінов.

На початку квітня очільник ОКП "Миколаївоблтеплоенерго" анонсував плани підприємства з облаштування загалом 55 місць для заряджання електроавтомобілів у Миколаєві.

А комунальне підприємство "Миколаївелектротранс" оголосило тендер на доброустрій трамвайного полотна та прилеглої території по вулиці Потьомкінській. Вартість закупівлі складає 7 мільйонів 534 тисячі гривень.

Переможець має до 31 грудня 2024 зробити щебеневу та гравійну основу, вкласти геотекстилем та фігурною плиткою 3783 кв. м дороги, зробити поребрики тощо. Серед умов замовника – "тверда ціна" у контракті, а також поетапна оплата після завершення робіт.

Крім цього, на Миколаївщині витратять понад 10 мільйонів на ремонт напірного водоводу. У місті Новий Буг Баштанського району Миколаївської області  запланували капітальний ремонт напірного водоводу. Відомо, що ремонт мають провести до кінця цього року. 

Також у Миколаєві планують будівництво нового дитячого діагностичного центру на території міської дитячої лікарні №2. Послуги з інженерного проєктування коштуватимуть 4,9 мільйона гривень. Згідно з тендерною документацією будівля діагностичного центру має бути триповерхова та з підвалом. Загальна площа має складати 2600 квадратних метрів.

Анна Бальчінос

Поділитися