28 травня 2021 р. 11:05

Консультативна місія ЄС в Україні оголошує переможців своєї кампанії з підвищення обізнаності

Консультативна місія ЄС в Україні оголошує переможців своєї кампанії з підвищення обізнаності

Консультативна місія ЄС (EUAM Ukraine) оголосила переможців свого першого видання конкурсу творчості #QuarantineCorruption був частиною кампанії з підвищення обізнаності щодо боротьби з корупцією.

У січні 2021 року Місія зв’язалася з українськими правоохоронними органами, запросивши своїх курсантів представити відео та графічні роботи (або картини) для участі.

Загалом до відділу боротьби з корупцією КМЄС надійшло майже 100 внесків від 14 правоохоронних академій, де працювало 45 команд та 66 осіб. Журі вирішило нагородити трьох переможців у кожній з двох категорій. Ця частина конкурсу була зосереджена на перемозі в академіях.

Серед відео переможцями стали Донецький державний університет внутрішніх справ, Львівський державний університет внутрішніх справ та Одеський державний університет внутрішніх справ. У категорії "плакати" нагороди отримали Національна академія внутрішніх справ, а також Львівський та Дніпропетровський державні університети внутрішніх справ.

Другий етап творчості конкурсу #QuarantineCorruption нагородить найкращі окремі записи, вибрані з допомогою глядацького голосування на EUAM соціальних платформ.

Поділитися