18 лютого 2022 р. 10:15

Десяте пленарне засідання Одеської районної ради

Десяте пленарне засідання Одеської районної ради

Сьогодні у залі засідань Одеської облдержадміністрації проходить чергове пленарне засідання Одеської районної ради.

До розгляду рекомендується такий порядок денний:

1. Про внесення змін до рішення районної ради від 29 грудня  2020 року №13-VIII "Про затвердження структури та чисельності апарату Одеської районної ради Одеської області VIII скликання";

2. Про внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2021 року № 128-VIII "Про районний бюджет Одеського району на 2022 рік";

3. Різне.

Крім того, на засіданні депутати підтримали рішення про дострокове припинення повноважень заступниці голови Одеської районної ради Одеської області VIII скликання Світлани Дєордієвої у зв’язку з її особистою заявою, а також мають розглянути припинення повноважень депутата Анатолія Іванкевича у зв’язку з призначенням на посаду заступника голови Державної служби морського та річкового транспорту України.

Зазначимо, що засідання було перенесене з 4 лютого 2022 року. 

Нагадаємо, депутати Одеської обласної ради узгодили виділення 10 мільйонів гривень з бюджету області на організацію та устаткування підрозділів територіальної оборони в регіоні.

Депутати Одеської міської ради під час позачергової сесії 15 лютого також внесли зміни до бюджету Одеської міської територіальної громади на 2022 рік з урахуванням необхідності фінансувати організацію територіальної оборони. Зокрема затверджено видатки у сумі 6 мільйонів 710 тисяч гривень.

Відео: oblrada.odessa.gov.ua

Поділитися