25 листопада 2021 р. 10:51

Виконком Одеської міської ради (трансляція)

Виконком Одеської міської ради (трансляція)

Сьогодні, 25 листопада, в будівлі на Думській площі проводиться чергове засідання Виконавчого комітету Одеської міської ради. 

Члени виконкому мають розглянути питання:

  • Департаменту фінансів про виконання бюджету Одеської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.
  • Адміністративно-господарського департаменту про передачу Комунальній установі «Служба з обслуговування адміністративних будівель виконавчих органів Одеської міської ради» на баланс та закріплення за нею на праві оперативного управління майна, що обліковується на балансі Виконавчого комітету Одеської міської ради
  • Відділу мобілізаційної та оборонної роботи про нагородження кращої військової частини та кращого військового підрозділу м. Одеси Перехідним прапором та Перехідним вимпелом Виконавчого комітету Одеської міської ради
  • Департаменту культури та туризму про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про присвоєння безіменному скверу, розташованому за адресою: просп. Адміральський, 31, м. Одеса, назви «Героїв-прикордонників» та інші.

ПОВНИЙ ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

Нагадаємо, вчора народний депутат Вадим Новинський заявив, що вніс 30 мільйонів гривень застави за міського голову Одеси Геннадія Труханова, тому що у них "давня історія дружби". 

Раніше Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін запобіжний захід Одеському міському голові Геннадію Труханову. Тож очільник громади мав сплатити 30 мільйонів 213 тис. 300 гривень застави.

А його заступника Олега Бриндака, якому суд також залишив запобіжний захід, зобов'язали сплатити 39 мільйонів 967,2 тисячі гривень.

Відео: omr.gov.ua

Поділитися