Де витратити тисячу за вакцинацію в Одесі: місця та акції

Де витратити тисячу за вакцинацію в Одесі: місця та акції

Майже 6 млн українців відкрили віртуальні карти для отримання "тисячі за вакцинацію". Отримали ж ці гроші вже майже 2,5 млн громадян. А в Дії розповіли, де можна витратити цю виплату.

Зазначимо, що часть у програмі беруть 6 банків: Monobank, Альфа-Банк, А-Банк, ПриватБанк, Укргазбанк, Ощадбанк.

Дивіться також відео-інструкцію ЄПідтримка: як та хто може отримати

Кіно

  • За 1 тис. грн із карткою єПідтримка від ПриватБанку можна придбати абонемент у кіно в мережі «Мультиплекс»: - 11 квитків на місця GOOD (Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Одеса, Полтава, Харків, Херсон, Хмельницький, Чернігів);
  • Якщо ви відкрили картку "єПідтримка" у Mono, то за тисячу можна отримати 4 сертифікати на знижку у "Планеті Кіно", по 250 грн кожен. До кожного сертифіката попкорн у подарунок.
  • Використовуючи картку Альфа-банку, є можливість отримати додатковий кешбек 20% на MULTIPLEX. Акція діє з 18 грудня 2021 до 31 березня 2022 включно.

Театри, музеї

  • Користувачі Альба-Банку також можуть відвідати Театр Юного Глядача з такими пропозиціями - абонемент №1 на 900 грн (придбання 6 квитків по 150 грн + бонус 3 безкоштовних квитка на будь-яку виставу). Абонемент №2 на 450 грн (придбання 3 квитків по 150 грн + бонус 2 безкоштовних квитка на будь-яку виставу). Абонемент №3 на 300 грн. (придбання 2 квитків по 150 грн + бонус 2 безкоштовних квитка на будь-яку виставу). Адреса: вул. Грецька буд. 48а
  • Kokon Party Bar — 10% знижка. Адреса: вул. Канатна, 18/1
  • Одеський художній музей: квитки до експозиції, на екскурсії та події, онлайн або на касі музею (не розповсюджується на дитячі майстеркласи); сувеніри у музейній крамниці (офлайн) — календарі на наступний рік, ялинкові прикраси, шопери та футболки, каталоги виставок та інші fine art-товари; картки Membership, які дозволять впродовж наступного року безкоштовно відвідувати експозицію і тимчасові виставки, користуватися знижками на лекції та збірні екскурсії (офлайн).

Книги

  • Книголав пропонує сертифікат на 1 тис. грн, який автоматично дозволяє вибрати на сайті книги на 1 тис. 400 грн;
  • Купуючи книги у Vivat за 1 тис. гривень отримані за вакцинацію ви отримуєте книг на 1 тис. 200 гривень та знижку 20% на техніку у Техно Їжаку з промокоду VIVATehno;
  • При замовленні у Наш Формат від 750 грн отримайте 2 книги у подарунок, від 1 тис. грн – 3 книги. Якщо сума замовлення до 1 тис. 50 грн, видавництво округляє її до 1 тис. грн.
  • BIZLIT пропонує скористатися промокодом epidtrymka та отримати ще 20% знижки! Тоді зможете витратити на книжки не 1 тис. грн, а 1 200!
  • Також закупитися книгами на тисячу можна на BOOK24, а для користувачів Альфа-Банку передбачено ще кешбек 10% на всі оплати.

Спорт

  • Картка Альфа-банку дає кешбек 15% на сертифікати в Sport Life на купівлю сертифікатів на сайті. Акція діє з 25 грудня 2021 до 31 березня 2022 включно, а також знижки у спортивних клубах: 
     - Fitness Stadium - абонемент за 1 тис. грн замість 1 600 грн,
     - NZT 48 - 500 грн знижка на абонемент. Адреса: вул. Рішельєвська 59
     - «Чемпіон» - знижка 5%
     - BodyForce - 10% знижка
     - Містраль - 15% знижка. Адреса: вул. Довженка 2;
  • ПриватБанк дозволяє витратити 1 тис. грн на абонемент у мережі Sport Life та отримати до 100% кешбеку на фітнес-послуги.

Додаткова інструкція: Як отримати виплату за вакцинацію

Заходи

  • Сoncert.UA пропонують придбати сертифікат на 1 тис. грн. Знижок сертифікат не дає, проте ним можна скористатися протягом року, хоча кошти на картці єПідтримка доступні лише 4 місяці. Картка Альфа-банку додатково 5% кешбеку;
  • Ticketsbox пропонує сертифікати номіналом 200, 500 та 1 тис. грн. Із сертифікатом можна придбати зі знижкою або оформити безоплатно квитки на ексклюзивні концерти та інші події.

Ліки

  • Вже з другої половини січня українці, яким виповнилося 60 років, зможуть придбати в аптеках ліки на 1 тис. грн, які держава видає COVID-вакцинованим. Банки випускатимуть спеціальні картки, щоб громадяни змогли без проблем купувати медикаменти.

Голова Мінцифри Михайло Федоров повідомляв, що ліки можна купити онлайн та офлайн: "Банки готуються випускати карти, щоб було легше людям старшого віку використовувати цю можливість". Федоров також зазначив, що точно можна буде фізично купити ліки в аптеках.

Інше

  • Київстар та Альфа-Банк дарують 150 грн новим клієнтам Альфи в разі відкриття картки єПідтримка. Потрібно лише завантажити цифровий банк Sense SuperApp та відкрити рахунок;
  • Також Альфа-Банк пропонує кешбек 5% на Bees Airline.

Зазначимо, що якщо не використати гроші за 4 місяці, вони просто повернуться державі. Поповнення/зняття коштів з рахунку, перерахування на інші рахунки програмою єПідтримка не передбачено. 

Якщо якесь замовлення буде скасовано, гроші повернуться назад на рахунок "єПідтримка". Переказати кошти за скасоване замовлення на інший рахунок неможливо.

Купувати щось відразу на 1 тис. грн необов'язково, цю суму можна ділити як завгодно.

Поділитися