Як отримати громадянство України: правова пам'ятка

Одеська обласна організація ВГО "Комітет виборців України" спільно з Котовським міжрайонним управлінням юстиції підготувала правову пам'ятку для іноземців та осіб без громадянства "Як отримати громадянство України"

Одеська обласна організація ВГО "Комітет виборців України" спільно з Котовським міжрайонним управлінням юстиції підготувала правову пам'ятку для іноземців та осіб без громадянства "Як отримати громадянство України".

Пам'ятка містить основні положення, процедури та перелік документів для окремих підстав набуття громадянства України (за народженням, територіальним походженням), прийняття до громадянства України, документування іноземців та осіб без громадянства, видачу посвідки на тимчасове проживання в Україні. Крім цього, просвітницьке видання містить контакти Головного управління ДМС в Одеській області та його територіальних підрозділів в Котовському та Красноокнянському районах, телефони регіональних "гарячих ліній" з різних питань діяльності Міграційної служби.

Пам'ятка видана в зручному форматі тиражем в 1000 примірників, котрі буде поширено під час надання безоплатної правової допомоги, проведення просвітницьких заходів, розміщена на інформаційних стендах в приміщеннях сільських рад та органах державної влади. Крім цього, видання доступне і в електронному варіанті — на інформаційних ресурсах організації, на партнерських інформаційних веб-сайтах, поширене через електронні розсилки та нові медіа.



Продивитися та завантажити пам'ятку

Видання вказаної пам'ятки здійснено за фінансової підтримки Міжнародного фонду "Відродження", в рамках проекту «Громадянам «без громадянства» - легалізацію і оформлення житла», який реалізовується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України».

Нагадаємо, що безоплатну правову допомогу з питань набуття та оформлення громадянства України, документування іноземців та осіб без громадянства можна отримати:

- в м. Одесі — в Одеській обласній організації ВГО «Комітет виборців України» за адресою вул. Садиковська, 25, тел. (048)716-46-83.

- в м. Котовську — в Центрі права Одеської обласної організації ВГО «Комітет виборців України» за адресою пр-т Котовського, 16 (в приміщенні Котовського міжрайонного управління юстиції), тел. (04862) 2-36-52.

Прес-служба Одеської обласної організації ВГО "Комітет виборців України"

Поділитися